VERBLIJF

Ben je op zoek naar accommodatie op Ameland tijdens XTERRA NETHERLANDS  op 19 en 20 september? Onze sponsors en partners kunnen je zeker verder helpen en hebben verschillende arrangementen beschikbaar.

Via het portaal van het VVV vind je alle informatie voor je verblijf op het mooie Waddeneiland: Ameland altijd anders.

Bekijk de website van VVV Ameland

VVV Ameland

Een aantrekkelijk arrangement voor verblijf op Ameland kunt u boeken bij het VVV. Het arrangement voor sporters en supporters!

Kijk voor alle toeristische informatie op de website van VVV Ameland.

Vakantiepark Klein Vaarwater

Vlakbij de Start & Finish locatie bevindt zich Vakantiepark Klein Vaarwater. Een familiepark met een ruime keus uit faciliteiten: overdekt zwembad, indoor speelparadijs, fitness, bowling, supermarkt, restaurant, cafetaria. Vakantiepark Klein Vaarwater heeft een aantrekkelijke aanbieding samengesteld met een keuze uit verschillende accommodaties waarmee je tijdens het sportweekeinde verzekerd bent van een verblijf op loopafstand van alle actie.

Boek nu je verblijf voor het weekend 17 tot en met 20 september met een korting van 10%.

Westcord Hotel Noordsee

Het mooie 4-sterrenhotel Westcord Hotel Noordsee, gelegen aan de strandweg in Nes, is de uitvalsbasis van de organisatie van XTERRA NETHERLANDS. Hier is ook de race briefing op vrijdagavond.

Kijk voor informatie en boeken op Westcord Hotel Noordsee website.

EilandVerhuur

Zoekt u een aantrekkelijk verblijf tijdens de XTERRA NETHERLANDS? Onze hoofdsponsor Eilandverhuur heeft voor u de mooiste vakantiehuizen van Ameland op een rij. Als sportfan boekt u zelfs met € 25,00 korting! Kijk voor de actiecode op http://www.eilandverhuur.nl/sporteiland.

Van Heeckeren Hotel

De hoofdsponsor Van Heeckeren Hotel is centraal gelegen in Nes en is de ideale uitvalsbasis tijdens het Triathlon weekeinde op Ameland. Kijk op de website van Van Heeckeren Hotel voor alle informatie en boekingsmogelijkheden voor een eigentijds verblijf op Ameland.

De Kiekduun

De aantrekkelijke familiecamping waar ook trekkershutten, lodges en prachtige chalets te vinden zijn, ligt direct achter het finishterrein van XTERRA NETHERLANDS. Kijk voor het boeken van een kampeerplaats of een van de accommodaties op de website van De Kiekduun.

Hotel Ameland in Nes

Boek hier uw verblijf in dit prachtig gelegen hotel tussen het Dorp Nes en het Noordzeestrand.

Hotel Nes

Centraal gelegen aan de strandweg op ca 1 km. van start en finish. Kijk hier voor informatie en reserveren.

Sier aan Zee

Dit hostel voor gezinnen, individuen en groepen ligt prachtig onder de vuurtoren op de westkant van het eiland. De perfecte plek voor een sportief verblijf op Ameland. Kijk hier voor reserveren.

SPONSORS & PARTNERS

Schrijf je in voor de XTERRA NETHERLANDS nieuwsbrief