Kom in actie en win een War Child VIP-Arrangement

29 januari 2020Nieuws

Kinderen sterker dan oorlog? Absoluut. Kinderen zijn veerkrachtig – dat ziet War Child elke dag. Gelukkig maar. Want loskomen van oorlog, dat vraagt nogal wat van kinderen. Ze hebben een oma, een ouder of beste vriendje verloren. Herinneringen aan geweld zijn hardnekkig, waardoor het moeilijk is om mensen te vertrouwen. Net als concentreren. Of in slaap vallen.

Nog nooit groeiden er zoveel kinderen op in oorlog. Wereldwijd 1 op de 6. Deze kinderen worstelen dagelijks met de gevolgen van oorlog en geweld. Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit. War Child biedt hen de kracht van vriendschap in een tijd waarin ze alleen maar vijanden kennen. Met onder andere muziek, sport en spel werkt War Child aan de veerkracht van kinderen.

Sporteiland de organisator van XTERRA NETHERLANDS gelooft in deze kracht en steunt daarom War Child. Zo krijgen kinderen de kans om hun ervaringen te verwerken. Op een veilige plek weer naar school te gaan en samen met hun gemeenschap een vreedzame toekomst op te bouwen.

Doe mee! En help kinderen in oorlog. Steun War Child

Ga zwemmen in de vaak onstuimige Waddenzee, mountainbiken door bos, duinen en over het verraderlijke strand en een sluit af met een crossloop met veel natuurlijke hindernissen. En maak deze uitdaging extra bijzonder door je te laten sponsoren of eenmalig te doneren.

Een War Child VIP arrangement speciaal voor jou!

Haal je meer dan € 250,– pp op? Dan heeft XTERRA NETHERLANDS een War Child VIP arrangement speciaal voor jou.

  • Parcoursverkenning met tips en tricks op 18 september met XTERRA Pro-atleet
  • Pastamaaltijd en racebespreking op 18 september met Pro-atleet
  • Fotomoment na de finish met Pro-atleet
  • Gratis deelnamebewijs XTERRA JUNIOR voor junior naar keuze