Neighbours Grill & Bites – Vertrouwde naam, nieuw restaurant concept op Ameland

19 juli 2019Nieuws

In 2019 heeft Neighbours de deuren heropend met een totaal nieuw concept. Puur, eerlijk, eten van het eiland Ameland en een beetje anders. Na dertien jaar in American Style onze gasten geserveerd te hebben is het tijd voor wat anders. Stoer en robuust, maar ook eigentijds en vriendelijk. Voel je welkom in het warme interieur en geniet van classic grillgerechten of een van de Bitesplanken.

De menukaart van Neighbours bestaat uit een ruim aanbod aan vlees, vis en vegetarische gerechten. Het gebruik van pure en eerlijke producten, bij voorkeur uit de streek, is duidelijk terug te vinden op de kaart. Zo serveren ze lamsvlees van eigen lammeren, vis uit de Noordzee en waar mogelijk vlees van Amelander slagerij.

Je vindt Neighbours op de strandweg in Buren, naast camping De Kiekduun, Klein Vaarwater en Appartementenhotel Amelander Paradijs. Tijdens de XTERRA NETHERLANDS is Neighbours Grill & Bites uiteraard open. Wil jij ook genieten van een heerlijk diner? Ook voor grotere groepen heeft Neighbours voldoende plaats. Reserveren is aan te raden, dit kan gemakkelijk via de website van Neighbours.

XTERRA NETHERLANDS is blij Neighbours Grill & Bites te mogen verwelkomen als sponsor.