Ben jij de beste verliezer van Xterra Netherlands?

2 juli 2019Nieuws

De Beste Verliezer? Je wilt toch winnen? Niet verliezen. Toch?

Onze voeding partner SportvoedingWebshop.com helpt jou om beter te presteren met de juiste voeding. Zij maakten een handige video voor triatleten. Doe er je voordeel mee. Tijdens de XTERRA NETHERLANDS bieden wij als organisatie onder andere hun top drank aan: Iso Drink.

Hun sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis helpt jou niet alleen beter te presteren aan de hand van sportvoeding. Hij helpt je ook om het maximale uit je XTERRA NETHERLANDS te halen én een leven lang een fitte sporter te blijven. Op dat gebied valt nog een wereld te winnen. Je kan sporten wat je wilt en goede sportvoeding gebruiken: maar als je basisvoeding niet op orde is, moet je je afvragen of je ook niet daar aandacht aan moet besteden. Dat heeft niet alleen maar iets te maken met slank zijn. Slank zijn betekent niet per definitie gezond zijn. Het gaat erom wat jij als sportman een leven lang eet.

Naast goede hoogwaardige sportvoeding, spreekt Henk-Jan Koershuis over het doen van Gouden Boodschappen. Op dit onderwerp is hij een van Nederlands meest gevraagde sprekers. We zijn trots samen te werken met SportvoedingWebshop.com en tevens gebruik te kunnen maken van hun Lifestyle programma De Beste Verliezer. Als organisatie van de XTERRA NETHERLANDS doen wij er alles aan om voor onze atleten een top event neer te zetten. De kennis en producten van SportvoedingWebshop.com en De Beste Verliezer draagt hier erg aan bij.

Henk-Jan Koershuis schreef Hét boek van 2019: De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap. Het werd direct een hit. Inmiddels is het boek van De beste verliezer een Bestseller. Maximaal presteren tijdens de XTERRA NETHERLANDS? Lees dan onderstaande boek en artikel.

  1. Kies voor Hét Boek van 2019, De Beste Verliezer een Gouden Boodschap.
  2. Lees het artikel en bekijk de video over sportvoeding; een goede voorbereiding op jouw XTERRA NETHERLANDS.