Sailfish — nieuwe hoofdsponsor XTERRA NETHERLANDS

19 maart 2019

Sailfish is het wetsuitmerk voor de triatleet en open water zwemmer. Sporteiland presenteert met trots de verlenging van de sponsor overeenkomst met Sailfish.

Sailfish triatlon is het merk met de snelste wetsuits en daarnaast ook triatlonkleding en vele accessoires. Het merk bestaat 12 jaar en heeft zich in die tijd aan de top gevestigd. RM Sport B.V. behartigt de belangen van Sailfish voor de Benelux.

Naast verkoop biedt RM Sport B.V. ook de mogelijkheid om Sailfish wetsuits te testen op verschillende locaties in Nederland en België vanaf maart. Overweeg je een wetsuit te kopen, maar weet je niet waar je op moet letten bij de aankoop? Of je twijfelt over de juiste maat of materiaal? Dan zijn de wetsuit testdagen iets voor jou. Zowel voor de beginnende zwemmer (entry-level wetsuits) als voor de gevorderde zwemmer (high-end wetsuits). Het uitgangspunt is dat iedereen uitgebreid de tijd krijgt om wetsuits te testen in het zwemwater. Er staat een team van onze zwemexperts klaar om je te helpen bij de juiste wetsuit keuze.

Schrijf je in voor een wetsuit testdag

Sailfish is tijdens de XTERRA NETHERLANDS aanwezig voor de verhuur van wetsuits. Tijdens het zwemmen is een wetsuit verplicht bij een zeetemperatuur van 16C of minder. Wij raden aan om altijd met een wetsuit te zwemmen tijdens de XTERRA NETHERLANDS vanwege de vaak onvoorspelbare omstandigheden in de Waddenzee. Tijdens de XTERRA NETHERLANDS kan je een wetsuit huren via Sailfish.

Ga voor informatie over huur van wetsuit en/ of kopen van een wetsuit naar de website van onze hoofdsponsor Sailfish.